Mediumshow i Oslo 22.11.2016

  0
  2091

  Mer

  november 22, 2016 6:30 pm - 8:30 pm

  Unity Senter

  Møllergata 23

  Visit Facebook Event

  Mediumshow 22.11.2016

  Velkommen til en dynamisk kveld med kanaliseringer og filosofi fra åndeverden med medium og healer Irmelin Lundstad

  Pris: 300

  Billetter kjøpes her: https://www.deltager.no/participant/arrangement.aspx?id=179553&hash=7E5EDD3F6034605C9EF6C2AE08EDA208

  Åndeverdens tilstedeværelse beviser at det ikke finnes noe død, men at vi går videre til et annet liv og at dette livet er mulig å ha kontakt med. Har du selv opplevd at åndeverden kontakter deg og du lurer på hva som skjer, og om det er mulig?

  Denne kvelden vil jeg kanalisere fra åndeverden. Identifisere og gi beskjeder til dere i salen. Både til enkelte personer og til alle i form av filosofi fra den åndelige verden. Det vil bli latter, tårer og alvor. Åndeverden kan komme igjennom med alt vi trenger, kanskje aller mest få oss til å feire livet og ikke la oss bli spist opp av frykt og skremsel.

  Jeg jobber med det gode, med et positivt perspektiv på hva livet gir oss. Jeg tror ikke åndeverden bosetter seg i hus for å skremme oss, jeg tror de er der for å gi oss beskjeder og hjelpe oss i livet. Dette står i sterk kontrast til mye av det som i dag formidles om de avdøde, da vi stort sett ser at fokuset er på en overnaturlig og fryktbasert fremstilling av de avdøde. Jeg håper jeg kan være med på å endre dette synet, at dere som kommer vil se det åndeverden er og ikke hva det skapes til å være. Det finnes ikke en større kjærlighet enn den åndeverden gir oss, den er totalt uforbeholden og kjærlig. De kommer ikke for å dømme, men for å hjelpe.

  Jeg jobber inspirerert og vil formidle til dere alle det åndeverden ønsker jeg skal formidle, enten det til enkelt av dere eller til alle i form av inspirert tale.

  Velkommen!