Norgespremiere for filmen First Contact

  0
  952

  Mer

  februar 13, 2017 6:00 pm - 8:00 pm

  Cinemateket i Oslo

  Filmens Hus, Dronningens gate 16

  Visit Facebook Event

  FIRST CONTACT er en unik dokumentar fortalt av Oscar-nominerte og Golden Globe vinnende skuespiller JAMES WOODS. Han forteller historien om Darryl Ankas personlige UFO-observasjoner som etter hvert førte ham videre til å lære kanalisering. Darryl valgte så å bli en kanal for en ekstraterrestriell nå kjent som BASHAR.

  Bashar formidler informasjon for å forberede vår sivilisasjon på kontakt med andre sivilisasjoner. Filmen utforsker den potensielle positive virkningen av ekstraterrestriell kontakt for vårt samfunn, og avmystifiserer kanalisering som en naturlig måte å kommunisere på.

  FIRST CONTACT vil presentere både øyenvitneskildringer og vitenskapelige bevis for publikum, og filmen utforsker også mange av de spørsmålene vi har spurt oss selv om i årtusener: Hvorfor er vi her? Hva er eksistens? Hvor er vi på vei?

  Bashars svar på disse spørsmålene via kanalisering forklarer hvordan deres perspektiv er på hvordan universet fungerer og hvordan hver person skaper den virkeligheten de opplever.

  I løpet av de siste tretti årene har tusenvis av mennesker over hele verden lyttet til Bashars budskap samt hatt muligheten til å anvende disse prinsippene i sitt eget liv og skape den virkeligheten som de ønsker.

  FIRST CONTACT viser at vi ikke er alene, og at Virkeligheten er mer Magisk enn vi kan Forestille oss.

  Filmskaper Terje Toftenes fra New Paradigm Films kommer for å gi en introduksjonstale angående hans perspektiver og erfaringer innen dette spennende feltet.

  Sted og tid:
  Cinemateket i Oslo, mandag 13. februar 2017 kl 18.
  Dørene åpner ca 17:45

  Pris: 140,-

  Billetter:
  https://tikkio.com/tickets/2010-norgespremiere-for-filmen-first-contact

  NB! Filmen har ikke norsk tekst

  Trailere:
  http://firstcontact.film/

  DEL
  Forrige artikkelUndringskafé
  Neste artikkelQiGong CrashCourse // Oslo