NORWAY/Oslo: Path to Spiritual Freedom – Det kvinnelige

  0
  490

  Mer

  april 2, 2016 til april 3, 2016 10:00 am - 6:00 pm

  Unity Senter

  Møllergata 23

  Visit Facebook Event

  Med Ornitorinco Platano og Poiana Issopo

  Dette er den femte helgen av foreløpig åtte på den veien mot spirituell frigjøring eller opplysning som Damanhurs meditasjonsskole nå tilbyr i mange land. Hver helg er åpen for alle – enten du har vært med tidligere eller ikke. Denne helgen kontakter vi Vannsalen i Menneskehetens templer, og arbeider med det kvinnelige som dør til kunnskap og hukommelse.

  Kurs-serien gir oss muligheten til å gjenkjenne hvordan de skapende energiene i universet arbeider i oss, og hvordan vi kan innrette dem for å oppnå egen spirituell frihet og opplysning. Kontakten med templene ledsager oss på en dyp reise slik at vi kan bygge vårt eget innvendige tempel.
  Hver sal er knyttet til ulike organer, finstofflige og åndelige deler av oss. Ved bruk av damanhurianske teknikker og instrumenter blir vi hjulpet til en gjenopprettet kontakt med vår guddommelige bevissthet.

  Blant teknikkene er:
  Indre harmonisering gjennom lyd, pust og bevegelse.
  Bruk av en spiral ladet med vital energi for å harmonisere våre finstofflige legemer med de universelle lovene.
  Alkemi-øvelser for å aktivere vårt indre Atanor – en alkemisk beholder.
  Bruk av en krystall for å registrere og beholde fokuset fra arbeidet som er blitt gjort fra gang til gang.
  Forbindelse med en sferoself.

  En helgs deltakelse over to dager koster 1800 kroner.
  Ingen forkunnskaper er nødvendig.

  Påmelding til Poiana Issopo (Anne Gjeitanger) på 93025977 eller [email protected].

  Instruktør denne gangen er Ornitorinco Platano som er blant hovedlærerne i den damanhurianske meditasjonsskolen, og han har esoterisk fysikk og selfica som spesialområder. Han er også en av de fremste guidene i Menneskehetens templer med detaljkunnskap om de ulike elementenes betydning, og han er ansvarlig for den såkalte Ny meditasjon eller Ale meij-serien som nå er startet i flere land. Ornitorinco underviser på engelsk