Oneness Deeksha

  0
  368

  Mer

  april 4, 2013 6:00 pm - 7:30 pm

  Unity Senter

  Møllergata 23

  Visit Facebook Event

  Onenessgruppen i Oslo inviterer igjen til en kveld hvor vi vender fokuset innover i stillhet, med meditasjon, Deeksha og overføring av den Guddommelige energi.

  Hva er Deeksha?

  Deekhsa, eller dåp slik vi kjenner det i Vesten, er en overføring av guddommelig energi som kan bringe deg i en tilstand av enhet, eller våkenhet. Tidligere har svært få vært velsignet med denne tilstanden. Nå, for første gang i menneskehetens historie, er Awakening gjort tilgjengelig for alle gjennom Oneness Blessing/ Deeksha.

  Hva som skjer med oss når vi mottar Deeksha kan sannsynligvis ikke forstås av det menneskelige sinn, men det kan best beskrives som en nevro-biologisk endring i hjernen. Vi frigjøres eller separeres fra vårt sinn. Vi er fortsatt i stand til å føle og ha «gamle» tanker, men ladningene til disse forsvinner, og vi begynner å oppleve varig fred og glede. Det handler ikke om å bli «mindless», men heller «mindful» og være helt til stede med virkeligheten slik den er.

  Deeksha er designet for Awakening, og når du mottar Deeksha og deltar på andre Oneness arrangement vil du oppdage at du og ditt liv gradvis endrer seg mot en hverdag hvor du opplever livet slik det virkelig er, fullt og helt uten lidelse. Det er som om man våkner opp fra en dyp søvn til en mer våken og skjerpet tilstand hvor du ser og opplever alt mer klarere.

  Oneness er ikke en religion, det er mye større en det, Oneness er den universale energien som vi alle er en del av, og Deeksha- giveren er initiert til å overføre nærværet av denne energien som er med på å frigjøre blokkeringer som hindrer deg i leve et liv fullt og helt.

  Du er derfor velkommen til å ta del i og oppleve selv hva Deeksha kan gjøre for deg.

  Selve prosessen varer i ca 90 min. Det hele innledes med en enkel meditasjon og avsluttes i stillhet, slik at effekten av Deekshaen får tid til å intergreres. Denne prosessen kan ta litt tid, du kan bli rolig og avslappet, så det er fint om du resten av kvelden forblir i stillhet og retter oppmerksomheten innover og tar i mot det som kommer, jo lenger du er i ro desto mer får energien flyte.

  Skulle du likevel ha noen spørsmål om Deeksha og Oneness kan du stille spørsmål etter arrangementet er over, eller ta kontakt med oss på e- post.

  Det kreves ingen forkunnskaper, men bruk gjerne løse og behagelige klær og ta med en vannflaske.

  Se på oppslagstavlen i inngangen til Unity, hvilket rom vi samles i.

  Velkommen!

  Torsdager fra 4. april kl. 18-19:30
  Inngang 100,-

  [email protected]
  Web: onenessnorge.ning.com