Oslo: Pistis Maria Tredje bok – hva vil den si oss?

  0
  4199

  Mer

  februar 16, 2017 7:00 pm - 9:00 pm

  Unity Senter

  Møllergata 23

  Visit Facebook Event

  Velkommen til en kveld med presentasjon, samtale og kanalisering omkring temaene for Pistis Maria Tredje bok der Maria Magdalena og Jesus fra Nasaret forteller om sine liv og sine roller idag.

  Anne Gjeitanger (Poiana Issopo, f. 1963) er forfatter og innbygger av det spirituelle økofellesskapet Damanhur, og har utgitt i alt 11 bøker i et forfatterskap som spenner over syv romaner på Forlaget Oktober og fire kanaliseringer. Til de sistnevnte hører Pistis Maria-serien utgitt på Liv forlag, som forteller om Maria Magdalena og Jesus fra Nasaret i en detaljert fremstilling av livene deres slik de ble levet for 2000 år siden, men også slik de ser situasjonen for oss som lever på jorden idag. Pistis Maria (utgitt med forord av Helge Hognestad på Liv forlag, 2014) brakte Maria Magdalenas stemme i en sterk beretning der hun oppfordrer og virker til en gjenoppvekking av det kvinnelig guddommelige potensial. Bok nummer to, I kamelens øye (2015), veksler mellom de to stemmene som også setter fokus på forskjellen mellom det kvinnelige og det mannlige som energier å realisere og gjenoppvekke i oss selv.

  Pistis Maria Tredje bok utkom i november 2016 som hovedbok i bokklubben Energica, og gir en enda klarere fremstilling av Jesus og hans oppgave som han ønsker at vi skal gjenkjenne i oss selv. Her fortelles også om en senere Magdalena-inkarnasjon som viser hvor vanskelig det gjennom historien har vært å inkarnere med alle sine sjelsgaver.

  Anne Gjeitanger virker også som healer og foredragsholder. På Unity vil hun fortelle om den nye boken, og hvordan vi kan forstå utviklingen av fellesskap, kjærlighet og glede som avgjørende for menneskehetens overlevelse på jorden.

  Si gjerne i fra om du kommer! På [email protected] eller 93025977.