Paul McCarty Atlantis/Lemuria og Healing med Starmasters workshop

  0
  761

  Mer

  juli 9, 2016 til juli 10, 2016 10:00 am - 4:00 pm

  Unity Senter

  Møllergata 23

  Visit Facebook Event

  9.juli: Atlantis and Lemura Workshop
  På grunn av forespørsler om å holde denne nye Workshopen, er Paul glad for å tilby dette nå. Dette var viktige tider i jordens historie og det påvirker oss fortsatt. De former våre underbevisste tanker om hvem vi er og hva vi kan oppnå. Noen av våre dypeste blokker kommer fra Atlantis, men også noen av våre søteste minner. Hvis vi studerer disse periodene skjønner vi hva vi ønsker og ikke ønsker for fremtiden til menneskeheten. Vi kan lære mer om hvorfor vi er her nå som et resultat av tidligere erfaringer i disse tider.

  * Hva er myter om Atlantis?
  * Var du i Atlantis eller Lemuria eller begge deler?
  * Hva er de generelle opplevelser der?
  * Hva lærte vi derfra?
  * Hvordan var den åndelige agenda og praksis da? Noen mennesker ønsker å bruke disse på nytt med slike ting som healing.
  * Hvilke guider vet vi nå at var også i Atlantis og Lemuria?
  * Noen mennesker har åndelige blokker som kommer fra Atlantis. Er du en av disse, og hvordan kan vi jobbe med dette på verkstedet?
  * Vi vil arbeide med englene av Atlantis og med healing og krystaller.

  10.juli: Healing med Stjernemestere.

  Dette er en heldags workshop hvor vi skal lære hvordan vi kan få tilgang til healingenergi fra stjernene, stjerne mestere og lysskip.
  Dette er energier som er unike og spesielle i forhold til de healingenergiener vi gir til oss selv eller andre. Hver stjerne tilbyr ulike typer healing og vi skal lære hvem av de som gjør hva av healing og hvem gruppe man bør gå til for spesielle ønsker.
  Denne dagen gir oss muligheten til å gi og motta stjernehealingsenergier fra Sirius, Pleiades, Andromeda, Ashtar, Vega , Arcturus, Cygnus, Aldebaran, Rigel og Betelgeuse (Orion).
  Teknikkene vi skal lære kan du bruke etter endt workshop på deg selv eller på klienter.
  Om ikke annet blir dette en energifylt dag hvor du kan nyte sterk og intens healingsenergi fra stjernene.

  Pris er lik som før: Begge dager: 2500kr. En dag: 1400kr

  påmelding: [email protected]