Selvutvikling ved hjelp av Sjamanistiske Trommereiser

  0
  183

  Mer

  februar 20, 2013 7:00 pm - 9:00 pm

  Unity Senter

  Møllergata 23

  Visit Facebook Event

  Ved hjelp av sjamanistiske teknikker skal vi prøve å løse opp litt i våre blokkeringer og se hva det er som stenger for vår videre utvikling. Vi vil gjøre reiser til de sjamanistiske verdener for å få hjelp av våre guider og kraftdyr til å se hvor vi har våre blokkeringer, gir slipp på vår kraft, hvor vår styrke ligger og hvor vi kan hente energi.

  Dette er del 1 av et todelt kurs som går over 9 onsdager fra kl 19:00 til 21:00. For del 1 blir første kursdag er onsdag 20. februar og siste kursdag 24. april ( untatt onsdag 27. mars). De to første gangene er åpne for alle, mens de neste er vi en fast gruppe.

  Selv om du har litt erfaring med Trommereiser og guider/kraftdyr, så kan det være et lærerikt kurs da det alltid skjer noe nytt og nyttig når vi kontakter guidene/kraftdyrene våre.

  Du trenger ikke forkunnskaper for å delta på dette kurset.

  Vi kommer til å gjøre to reiser av henholdsvis 20 min hver gang, med forskjellige temaer. Etterpå snakker vi sammen, deler det vi har opplevd og prøver å forstå det.

  Pris per kursgang er 300kr. Hvis du velger å betale for alle 9 gangene samlet, får du 300 kr avslag.

  Del 2 vil være en videreførelse av kurs 1 der vi går mer i dybden med mer krevende øvelser. Dette kurset vil være for de som har gått kurs 1 eller har erfaring med trommereise. Dette vil starte etter at kurs 1 er ferdig.

  Påmelding – ta kontakt med meg på mob. 455 02 969 eller [email protected]

  Mer info på www.unity.no