Sjamanistisk Årsavslutning – Jul- og nyttårsritual

  0
  3989

  Mer

  desember 11, 2017 6:00 pm - 8:30 pm

  Unity Senter

  Møllergata 23

  Visit Facebook Event

  VELKOMMEN til sjamanistisk Workshop og Orakelkveld hvor vi har fokus på avslutning av året som snart er omme og forberede det nye som kommer.

  Unity Senter Rom 510 Mandag 11. desember kl 18 – 20.30
  Pris: Kr 400

  Påmelding tlf 93402070 eller [email protected]

  Sjamanistisk jul- og nyttårsritual

  Juletiden er den mørkeste tiden i året, og 21. desember er den lengste natten. Da snur solen og dagene blir langsomt lengre igjen.

  For sjamaner er denne tiden verdifull. Dette er tiden vi kan trekke oss tilbake fra hverdagslivet og reflektere over året som gikk og benytte mye tid ute i naturen. Disse tolv dagene og nettene kan vi benytte til meditasjon, kontemplasjon og forberedelse til året som kommer.

  I dagens stressede verden hvor vi er opptatt med shopping, gaver, mat og selskaper, er det viktig å huske på tradisjonene til våre forfedre. Det er mye visdom og mening i hvordan de gjorde ting. Det er ikke bare basert på overtro, men praktiske erfaringer som har hatt stor verdi for oss mennesker gjennom hundrevis av generasjoner.

  Som sjaman lærer jeg bort denne kunnskapen til dem som søker mening med livet, lykke og bedre helse, eller som ønsker å komme i kontakt og fylle den indre tomheten de har båret på altfor lenge.

  .
  Det sjamanistiske nyttårsritualet

  De tolv hellige nettene starter natt til første juledag og representerer tiden for overgangen mellom året som har vært og det nye året. Overgangen er en prosess som går over flere dager. I løpet av disse hellige tolv nettene er den materielle og den spirituelle verdenen veldig nær hverandre.

  Hver av de tolv hellige nettene(døgnene) står for en måned i det nye året. 24. desember representerer januar måned, 25. desember representerer februar og så videre frem til 4. januar og natten til 5. som representerer desember i det kommende året.

  Hvordan vi bruker disse 12 hellige nettene/dagene, kan ha stor innflytelse på den aktuelle måneden de representerer i det kommende året.

  .
  Bruk av orakler

  Jeg benytter gjerne orakler som for eksempel Runer, The Chakra Energy Cards og IChing for å forberede månedene som kommer.

  På årsavslutningsritualet benytter vi runene som orakel.

  .
  Mer info og påmedingsskjema finner du her:

  http://rainbow-reikihealing.net/sjamanistisk-jul-og-nyttarsritual/

  Det er begrenset antall plasser, vær rask med å melde deg på.

  Du er hjertelig VELKOMMEN til en spennende kveld.

  Else Karin tlf 93402070/[email protected]

  DEL
  Forrige artikkelYoga for alle
  Neste artikkelRed Tent Oslo