Skap det Kommende Året – Seremoni med Christopher Hansard

  0
  263

  Mer

  januar 24, 2015 6:30 pm - 9:30 pm

  Unity Senter

  Møllergata 23

  Visit Facebook Event

  Få et kraftig løft og sett retning for det nye året med denne kraftfulle seremonien fra den tibetanske Bon tradisjonen. Ved fokus, meditasjon og båret frem av hellig chanting.

  Bli med Christopher Hansard i denne 3-timers seremonien, og opplev kraftfulle og vedvarende forandringer i det kommende året. Denne tibetanske seremonien for det kommende året, vil hjelpe deg med å rydde unna hindringer, bearbeide alle former for vanskeligheter og tiltrekke seg gode muligheter, rikdom, helse og glede.

  Ønsker du bedre helse? Penger? Jobb? Et meningsfullt forhold? Kanskje du ønsker å avslutte et forhold eller en tilknytning, men forstår ikke hvordan du skal gjøre det? Kanskje du trenger å ta viktige valg, men er usikker på hvordan du skal gå frem? Uansett hva det er du ønsker for det nye året, kan du oppnå dette ved å nytte kraften fra denne seremonien.

  Med bakgrunn i «Yul Lha»-seremonien fra den Tibetanske Dur Bon-tradisjonen, vil du lære å fremme din personlige kraft, tiltrekke deg alt godt og bringe velsignelse inn i ditt daglige liv. Alt det du ønsker å oppnå i det kommende året, kan fremmes med stor kraft ved å nytte denne seremonien til å øke din egen energi, livskraft og mentale styrke.

  Du vil finne din egen metode til å holde ved like, gjennom hele resten av året, den energien som seremonien gir, og du vil oppleve et gjennombrudd når det gjelder å forstå hva det er du trenger å gjøre for å oppnå et positivt og suksessrikt år.

  Seremonien tar 3 timer. Den begynner med at Christopher gir en kort introduksjon om hva som skal foregå og avsluttes med mulighet for spørsmål og svar.

  Pris: 500,-

  Påmelding gjøres til [email protected], eller ved innbetaling til konto 3411.35.53881. Husk ditt navn og by. Det vil også være åpent for drop in, men det er kjekt med påmelding og innbetaling i forkant, så blir det minst mulig administrasjon på stedet.