The Living Embrace – SatSang & Kirtan med Noah and Giita

  0
  2879

  Mer

  mars 21, 2018 8:00 pm - 10:00 pm

  Unity Senter i Oslo & Hjemme-Deltakelse

  THE LIVING EMBRACE
  SatSang & Kirtan med Noah and Giita

  Denne samlingen er en invitasjon til å kjenne vår våkenhet i kropp og sjel, som en levende væren av den samme kjærligheten.
  En samling hvor sannheten og visdommen som alltid har hvilt i kroppens essens, får spire frem som ditt levende liv som menneske!

  Samlingen skjer i unik samskapelse i SatSang (satsang = å være vår våkne natur) med Noah – og kirtan & konsert (sang & mantraer) med Giita Rani. Vi ser frem til å møte deg i din indre sanne verdi, i opplevelsen av din levende våkenhet – som får spire frem i bliss og livs-vital glede!

  Samlingen er en naturlig katalysator til at THE RESURRECTION – TRANSMISSION OF LIVING EMBRACE samlingen som holdes om tirsdag, får åpne seg naturlig gjennom ditt sanne selv.

  Kombinasjonen av Giita sin sang / Kirtan, og SatSangen med Noah – aktualiserer ditt indre skifte, til en levende hverdags-spiritualitet der hjertets våkne intelligens får vise sin fulle verdi.

  SatSang med Noah
  Under SatSangen åpnes den våkne væren, gjennom innsikter som aktiverer den levende kjærligheten i mennesket. SatSang er ord fra sanskrit, og betyr å være vår våkenhet / sannhet.
  Under denne samlingen vil SatSangen være fokusert inn på de bevissthetene, som er i åpning gjennom tirsdags-samlingen.

  Kirtan med Giita
  Under kirtan-delen med Giita, åpnes våkenheten gjennom mantraer og lydens levende tilstedeværelse. Dette vil skje gjennom en kombinasjon av konsert med Giita, og mantra-sang der alle kan delta. Kirtan-energien lar mennesket smelte inn i enheten med det hellige og sanne i oss.

  PRAKTISK INFO
  Dato / tid: 21 mars kl 20.00 – 22.00
  Sted: Unity Senteret i Oslo & Hjemme-Deltakelse

  For informasjon om påmelding & betaling, se denne invitasjonen for hele THE LIVING EMBRACE tilbudet.
  Link:
  https://www.facebook.com/events/758821780990466/

  Namastè & Hjertelig velkommen med…
  Andrè Noah & Giita Rani