THE REALIZATION – HEALING I LYD OG TILSTEDEVÆRELSE med Giita Rani Tanderø & Kjetil Andrè Jacobsen

  0
  175

  Mer

  januar 23, 2013 6:00 pm - 9:00 pm

  Unity Senter

  Møllergata 23

  Visit Facebook Event

  THE REALIZATION – HEALING I LYD OG TILSTEDEVÆRELSE
  med Giita Rani Tanderø & Kjetil Andrè Jacobsen

  Å våkne er ikke bare å bli bevisst –
  men å realisere den levende kjærlighetens magi!

  Vi gleder oss til å dele sjelens gaver med dere i den samskapelsen som denne samlingen åpner opp for. Sammen opplever vi å skape et unikt opplevelsesrom som åpner mennesket langt forbi menneskets forståelses, gjennom en energi som gjør det enkelt å overgi seg i kildens flyt!

  Som mennesker er vi i ferd med å gjenforene sjelens og kroppens realiserte fullkommenhet.
  I hjertet ditt hviler denne indre erkjennelsen om hvem du egentlig er, og den skapende kraften som du er født til å realisere her på jorden nå.

  Vi ønsker deg velkommen med på en magisk reise inn i hjertets innerste opplevelsesrom – der ditt sjelslys kan speile seg i hele jordens og universets levende enhet med deg!

  Som menneske er du allerede fullkommen i din essens, klar til å levendegjøre denne kjærligheten! Gjennom sjelens sang og tilstedeværelse i din indre frihet, vil du under denne samlingen kunne oppleve å sette fri «den du trodde du var» – og realisere den frie fullkommenhet som du ER!

  Som sanger og musiker åpner Giita Rani Tanderø menneskets opplevelsesrom som få andre. Gjennom tilstedeværelsen i vår essens som mennesker, tilgjengeliggjør hun kilden for alle gjennom stemmens frihet!

  Gjennom sin tilstedeværelse under healing og realiseringens frie opplevelse vekker Kjetil Andrè Jacobsen den grenseløse skaperkraften og kjærligheten i oss som mennesker.
  Som kjærlighetsmennesker i enhet med den nye jordens frie energi, våkner den harmoniske frigjøringen av sløret som gaver i kjærlighetens bevissthet og kraft!

  Under denne samlingen vil realiseringen skje gjennom meditasjoner, dyp healing og musikkens opplevelsesrom!
  Under samlingen kombinerer også Giita og Kjetil Andrè kraftfulle mantraer med The Language of Light! Dette skaper en helt unik healing-frekvens!

  PRAKTISK INFORMASJON
  Dato / tid: onsdag 23 januar kl 18:00 – 21:00
  Sted: Unity senteret, Møllergaten 23 – rom 308
  Pris: 400 kr – betales kontant ved oppmøte
  Påmelding: [email protected]

  Velkommen med…
  Giita & Kjetil Andrè