Tilgivelsens helbredende Lys og den Feminine Essens

  0
  441

  Mer

  september 19, 2015 til september 20, 2015 10:30 am - 6:00 pm

  Unity Senter

  Møllergata 23

  Visit Facebook Event

  Strever du med dine relasjoner? Negative erfaringer er en byrde for vårt system og det er viktig å lære noe om hvordan vi gir slipp på dem: tilgivelse handler om å velge det gode liv – for oss selv, og for hverandre.

  Genuin tilgivelse skjer ikke ved hjelp av viljen Det er ingenting å klare. Alt du kan gjøre er å berede grunnen – slappe av – og la tilgivelse skje av seg selv. Gjennom undervisning, ulike prosesser og meditasjon, vil vi kaste lys, kjærlighet og medfølelse over oss selv, og de menneskene vi bryr oss om – og strever med. Ved å invitere healing og avspenning inn i våre relasjoner, inviterer vi glede og næring inn i livet selv.

  Denne helgen (nivå 1) vil det handle om å styrke forholdet til den Feminine Essens. Vi vil fokusere på å rense forholdet til mor, som representerer det Feminine Aspekt og påvirker vår tilgang til Essensielle Feminine kvaliteter. Forholdet til mor påvirker også vår helse og hjelper oss å finne vår sanne funksjon, vår Dharma.
  Vi vil også invitere helbredelse inn i forholdet til våre barn. Har du ikke barn, arbeider du med det «indre barnet», som speiler vår evne til å dra omsorg for det sårbare og uttrykker seg gjennom spontanitet og indre glede.

  «For your heart to flower, you should set right relationships»
  Tilgivelse er egoets død og hjertets fødsel.

  Ta med skrivesaker, ledig tøy, innesko/tykke sokker.Gi beskjed om du ønsker å spise lunsj i Unity’s kantineFor mer informasjon klikk HER

  Tid: 19. og 20. September 2015, kl 11.00 – 18.30
  Kurspris: 2100,-
  Depositum: 400,- til kontonummer 1105.28.01739 betales ved påmelding.
  Påmelding: [email protected]

  Mer info på unity.no