Tsa Lung, tibetansk energihealing utdanning

  0
  220

  Mer

  februar 23, 2013 til februar 24, 2013 10:00 am - 5:00 pm

  Unity Senter

  Møllergata 23

  Visit Facebook Event

  Utdanning innen tibetansk energihealing, Tsa Lung, som går over fem moduler. Tsa Lung er en spirituell praksis og ulike teknikker for energihealing overført via hendene til healeren. Tidligere var Tsa Lung forbeholdt yogier og yoginier i Tibet, som hadde viet sitt liv til en spirituell praksis. At metodene læres ut nå, er en unik sjanse til å ta del i Tibets visdomstradisjon gjennom egenerfaring.

  Kursforløpet er slik:

  Modul 1: Innledende Tsa Lung praksis og øvelser for en selv, for å starte en selvhealingsprosess. Innledene betraktninger omkring buddhisme og tibetansk buddhisme. Innledende teori om Tsa Lung. De fem hovedøvelsene innenfor Lu Jong (tibetansk yoga), for å åpne og balansere.

  Modul 2: Vi lærer flere Tsa Lung øvelser for egenhealing. I tillegg går vi grundigere inn i Tsa Lung healingsystemet vi utfører på andre og lærer:

  5 element Kum Nye Massasje.
  5 element systemet: Chakraene og energisystemet ut fra den tibetanske tenkning.
  5 element avslapningsøvelser.
  Øvelser for å stryke en selv og begynnende healingøvelser på hverandre.
  Modul 3: Vi lærer flere nye Tsa Lung øvelser. Symboler og tolkninger. Øvelser, meditasjoner med visualiseringer og mantraer. Øvelse i sansning, tolkning og presisjon i forhold til filosofien og tenkning bak, og symbolbruk. Vi trener og gir healing til hverandre. Andre tema: Dialog med klienter og etisk fremtoning.

  Modul 4: Hele Tsa Lung praksisen satt sammen til èn praksis. Repetisjon av hele healingsystemet med symboler og grunnstruktur omkring de fem elementene i tibetansk medisin. Vi trener og gir healing til hverandre.

  Modul 5: Oppsummering av det viktigste vi har gått gjennom de fire foregående kurs. Teoretisk og praktisk eksamen for å bli godkjent Tsa Lung healer.
  Oppstart en gang i året. Vi gjennomfører to kurs på vårparten, og to kurs på høsten. Siste kurs er også avsluttende eksamen. Når vi møtes til modul 1, planlegger vi datoene på to neste kursene sammen. Dette har vist seg hensiktsmesssig med hensyn til planlegging av tidspunkter.

  Pris: 2900 pr. modul (pr.januar, 2013)

  Kontaktperson: Aase-Hilde Brekke
  Tlf: 48330861

  Email: [email protected]