Unity Festival – Lørdag 27. og Søndag 28. Januar

  0
  3337

  Mer

  januar 27, 2018 til januar 28, 2018 11:30 am - 6:00 pm

  Unity Senter

  Møllergata 23

  Visit Facebook Event

  Vi fyller opp Unity-husets fem etasjer med opplevelser for kropp og sjel i form av workshops, foredrag og smakebiter på kurser og behandlinger. Terapeutene har åpen dør for prøvebehandlinger, informasjon og samtaler.
  Hvert halvår inviterer vi til denne spesielle helgen, vi vil vise hva Unity kan tilby i form av behandlinger og arrangementer. Dette er en annerledes messe i våre egne lokaler, i en bygård fra 1870 talle, ved Youngstorvet.

  Her får du muligheten til prøvebehandlinger og samtaler/readinger med våre erfarne behandlere innen Komplementær/alternativ medisin. Det blir mange spennende foredrag med temaer som er viktig i tiden, samt opplevelse i form av trommereise, felles-regresjoner, smakebiter på selvutviklingskurs m.m.

  Det koster kr.200 å komme inn (pr. dag), alt av arrangementer og prøvebehandlinger er innkludert i denne prisen. Vi åpner dørene kl. 11:30 og det er fullt program frem til 18:00 både Lørdag 27. og Søndag 28. Januar 2018.

  Det blir servering i kantina vår, hvor det også er salg av brukte alternative bøker.

  ! Tilbakemeldingene hvert år er så gode, at vi håper på at du også kommer! Kom alene, eller ta gjerne med deg en venn eller to. Her treffer du ellers helt sikkert kjentfolk og får lett nye venner, samt kose deg med en dag med opplevelser og innsikter.
  Program blir til på arrangementkalenderen på www.Unity.no i løpet av januar.
  Noen dager før Festivalen finnes program for nedlasting i pdf-format.
  Billetter kjøpes på stedet.
  Hjertelig Velkommen