Veien til livsstyrke og gode følelser

  0
  3612

  Mer

  mars 16, 2018 7:00 pm - 9:00 pm

  Unity Senter

  Møllergata 23

  Visit Facebook Event

  Foredrag om styrke til liv og veien til gode følelser med ThetaHealing

  Anne Helga Tallerås jobber med en kombinasjon av å gi styrke til liv og endre negative følelser.
  Ved å gi deg sin spesielle styrke, restarter Anne Helga livsbatteriet ditt, med en kraft du antagelig ikke har kjent maken til. I løpet av kort tid tar styrken deg fra en hverdag med lav livsstyrke til sterk styrke til å leve lenge og vel.
  I Osloområdet, som i ellers av landet, er innbyggerne sterkt påvirket av kvelgasser fra biler, båter og fly, og elektrisk stråling fra høyspentledninger, antenner og mobilnett. I tillegg er vi omgitt av en rekke meget giftige kjemikalier.
  Både gamle og unge har knapt igjen lading på sitt viktige livsbatteri. Barn av nåtiden gis en dårlig start i livet, med arv fra miljøet ført fra mor til barn. Kjemikalier, gasser og stråling påvirker oss og kroppen brytes ned av sopp, betennelser og innvendig råte. 9 av 10 har autoimmune sykdommer, kreft eller så dårlig livsstyrke at de gjerne får en tidlig død. Om vi er to, 52 eller 92 år spiller ingen rolle, har vi ikke styrke til liv, går vi tilbake til jord.
  Når cellene derimot får styrke til liv, vil kroppens celler fornyes etter naturens lover og vi kan ta tilbake styrken vi opprinnelig hadde fra naturens opprinnelse.
  Styrking til liv er enkelt å fikse for den som har denne styrken.

  Anne Helga jobber også med ThetaHealing, en helt spesiell type mental coaching, der vonde og vanskelige følelser blir reprogrammert eller erstattet med gode, glade følelser. Når hun får tak i følelsene, blant annet de tre store følelsene – avvisning, bitterhet og frykt – snur hun disse til indre ro og trygghet, og du kan se fram til et liv i ro, glede og tiltrekning av det du ønsker. Etter nedlasting av positive følelser, kommer ikke gamle, vonde tanker tilbake fordi di er erstattet.
  Thetacoaching er meget effektivt, både for barn og voksne. Sammen med styrke til liv, er Thetaveiledning en unik kombinasjon for et sterkt liv.
  Anne Helga er utdannet journalist og har jobbet mange år som veileder i offentlige etater. I dag har hun funnet sin vei og hun er i ferd med å bygge opp sin egen praksis, nettopp for å kunne hjelpe mennesker med vonde tanker og lav styrke.
  Hun bor til vanlig under de magiske Trolltindene i Åndalsnes i Rauma kommune. Vanligvis jobber hun både ved oppmøte på hjemmebane og via Messenger, men nå tar hun altså turen til Oslo. Hun sier energier går gjennom både mur og over verdenshav, uten at de mister sin kraft.
  Påmelding til foredraget fredag 16. mars kl. 19.00 gjøres via direkte betaling (Vipps) og på e-mail: [email protected] eller mobil: 90 15 01 59. Du kan også betale kontant ved ankomst, men påmelding via sms eller epost er nødvendig.
  Hun er tilgjengelig for 15 min. styrke-konsultasjoner rett etter foredraget – og for å gi styrke- og ThetaHealing-konsultasjoner lørdag 17. mars kl. 12.00, 15.00 eller kl. 17.00, eller søndag 18. mars kl. 10.00, 15.00 eller 17.00. Tidene er satt opp etter booking av dobbelttime, som anbefales. Hennes webside er: www.annetalleraas.com.
  Om du ikke har mulughet til time denne helgen, vi det være mulighet senere helger i Oslo, eventuelt via Messenger eller hjemmekontor under selveste fjellet Mannen. Hun jobber også på dyr og natur, «livlige hus», kontakter dine forfedre og ser på dine tidligere liv.
  Ønsker du å bli kjent med Anne Helga, vil du oppleve at hennes evner er en unik og spennende måte å gi styrke og glede til liv.
  Foredraget avsluttes med at Anne Helga gir deg en smakebit på gode følelser på veien ut i fredagskvelden.