Week-endkurs i Tarotkort – Den store Arkana

  0
  623

  Mer

  oktober 10, 2015 til oktober 11, 2015 12:00 pm - 6:00 pm

  Unity Senter

  Møllergata 23

  Visit Facebook Event

  Tarotkortene brukes til livsveiledning og bevisstgjøring om aktuelle situasjoner og spørsmål i livet. De 78 kortene er delt inn i den store og den lille arkana. Den store arkana dreier seg ofte om de spirituelle og arketypiske temaene de fleste møter på sin livsvei.

  Kurset gir en innføring i tarotkort med spesiell fordypelse i den store arkana. Kurset vil også gi en kort innføring i tarotstokkens oppbygging og utforming. Det er mange myter og ideer om tarotstokkens opprinnelse og bruk. I kurset vil du få svar på spørsmål som: Hvor kommer den fra? Hvor gammel er den? Hva har den blitt brukt til?

  Gjennom å gjennomgå kortene vil vi forsøke å forstå kortenes essens og deres arketypiske betydning. Kortene kan være et viktig redskap i din selvutviklingsprosess. De kan vise hvor er du i din spirituelle prosess nå. Hva er ditt viktigste fokusområde? Hvor kan du best rette energien din? Finn ditt fødelsekort og ditt personlighetskort.

  Undervisningen vil ta i bruk øvelser, indre reiser ol. for å bli kjent med kortene. En del av læringen vil være å trekke kort på seg selv og andre i ulike typer legg. Målet for kurset er å bli godt kjent med de 22 arketypiske energiene som danner den store arkana og å kunne se hvordan de virker i livet ditt nå, samt kunne sette sammen kortene i ulike typer legg.

  Tid: Lørdag10. Oktober kl. 12-18 og Søndag 11. Oktober 12-18.
  Kursholder: Per Henrik Gullfoss og Briana Holberg.
  Kurspris: 2.500

  Påmelding/info: e-mail: [email protected]
  Tlf: 93420202

  Tarotkort kan kjøpes på kurset.