Workshop i Forløsning av Karma og Gamle løfter

  0
  577

  Mer

  april 20, 2013 til april 21, 2013 10:00 am - 5:00 pm

  Unity Senter

  Møllergata 23

  Visit Facebook Event

  Under disse to dagene kommer vi til å berøre viktige temaer som har betydning for deg. Vi bærer mange ganger på løfter som vi har gitt oss på et tidligere tidspunkt i dette livet, eller i tidligere liv.

  Dette kan i høy grad være med og hindre din vekst og utvikling fra der hvor du er nå. Mange kjenner godt til frykten for ikke være god nok, dyktig nok. Noen kan for eksempel kjenne på følelse av skyld, sorg, skam og lignende uten engang å kjenne til hvor og når det ble skapt. Jeg vil følge gruppens energi hele helgen, så små justeringer på programmet kan skje.

  Når du gir et løfte som er som er av viktighet for deg, bekrefter du det med sjel og hjerte. Når du forplikter deg til noe fra ditt innerste deg, fra dypet av din sjel, blir du forbundet til dette løftet helt til du velger å gi slipp på det. I tillegg så er løfter avgitt fra sjelen og hjertet så sterke at de også er åndelig bindende. Det betyr at du har en hukommelse lagret i din celler og din indre bevissthet adlyder dem helt og fullt uten at ditt bevisste sinn en gang forstår hva som skjer. Det er som om noe er programmert inne i deg til å kjenne på følelser for eksempel skyld og skam i gitte situasjoner hvor du ikke skulle ha noen grunn til å kjenne disse følelsene.

  Denne helgen blir aktiv, du skal få anledning til å gi slipp på karmiske bånd og løfter som du nå er klar til å gi slipp på. Energifrekvensene fra Guidet Healing vil hjelpe deg i denne prosessen disse dagene, og du kan forløse karma – ditt eget og andres. På dag to skal vi også ha en fellesregresjon.

  Jeg vil guide deg gjennom helgen og vi går igjennom alle klassiske løfter vi kan ha gitt oss gjennom mange liv. På dag to vil du få mulighet til å frigjøre deg med bånd – løfter som du er spesielt klar over, og som skaper problemer for deg i ditt daglige liv. På den måten gir du ikke bare deg selv en gave, men du setter også andre fri som har vært del av denne forbindelsen. Du setter deg selv fri, og ikke minst, du setter også andre fri. Slik skaper du et helere deg!

  Program for helgen:

  Aktivering av den enkelte deltaker lørdag og søndag
  Meditasjon / Indre reise for å klargjøre tema for dagen. Jobbe i par med frigjøring av karmiske løfter via energien fra Guidet Healing.
  Hva holder deg tilbake fra å være den du er?
  Hvilke energibånd er det på tide å bryte?
  Energibånd til familie – generasjoner tilbake.
  Frigiving av løfter du har gitt deg selv i tidligere og nåværende liv.
  Fjerning av fremmede energier hos deg.
  Inkludere Guidet Healing frekvenser i alt vi gjør, fylle opp med healing frekvenser i tomrom etter det som er fjernet.

  Indre reiser / fellesregresjon.
  Takk for at du ønsker å være med på denne reisen sammen med meg!

  Kurspris: 2.200,-
  Begrenset antall deltakere.

  Ta kontakt med meg om du har spørsmål om workshopen:

  May Irene Wikeby
  [email protected] eller mobil: 920 30 578

  www.innsikten.no

  Tilbakemelding fra tidligere deltaker:

  «En spennende og lærerik helg fra først til slutt»

  «En spennende helg hvor mange brikker i livet mitt falt på plass og hvor jeg fikk et spark bak til å komme videre i egen utvikling»