Workshop: Mine nøkler til deg – En reise til lyset i deg selv

  0
  2517

  Mer

  november 26, 2016 til november 27, 2016 10:00 am - 5:00 pm

  Unity Senter

  Møllergata 23

  Visit Facebook Event

  Du har kanskje alt. Familie du er glad i. Jobb. Et pent hjem. Men, allikevel inne i deg finnes det et savn etter noe mer. Noe du ikke klarer å sette fingeren på. Det kan være lyset i deg selv som du har glemt. Velkommen til en reise med meg for å finne tilbake til dette lyset. Den sanne deg. I disse to dagene vil jeg dele av mine nøkler jeg har brukt på min reise i livet.

  Lørdag 26. November og Søndag 27. November
  Kl 10.00 – 17.00 begge dager
  Pris: kr 2.400,-
  Sted: Unity Senter
  Møllergt 23, Oslo

  I disse dager møter jeg mange mennesker som kjenner på et dypt savn i seg. Noen har «alt» i livet sitt, mens andre har et dypt savn etter noe der ute som skal fylle dem med kjærlighet til livet. Du vet kanskje ikke engang hva det er du savner. Du kjenner bare på en tom følelse som de ytre tingene ikke kan gi deg. Du har kanskje en drøm om noe annet du har lyst å jobbe med, bruke dine egenskaper på en annen måte. Men, noe stopper deg.

  Sannheten er ofte at selv hvor mye vi oppnår av de ytre ting, så vil ikke det hjelpe oss hvis vi har glemt eller gjemt lyset i vårt indre. Når du ble født kom du inn i livet med et fantastisk skinnende lys i ditt indre. For mange slukner dette lyset fort når vi vokser opp og vi formes av våre opplevelser, omgivelser, omsorgspersoner og samfunnet rundt oss.

  Men du har aldri mistet dette lyset, det er bare gjemt bort i ditt indre. Og den gode nyheten er at du kan finne tilbake til dette igjen.

  Er tiden inne for å begynne å bli mer kjent med hva som ligger bak dette savnet «etter noe mer» i ditt indre? Å kjenne på følelsen av den sanne deg?

  Jeg inviterer deg på en reise hvor du kan begynne å finne tilbake til den delen av deg, lyset, som du tror du kanskje har mistet. Det er ikke mistet, bare glemt og gjemt bort. Har du vært hos meg på en til en timer tidligere? Intet problem, det kan være mye å hente her for deg også. Av erfaring vet jeg hva en unik gruppeenergi kan gjøre med og for oss.

  Vil du bli med på den reisen sammen med meg?
  Tilbake til lyset og den egentlige deg?

  Denne helgen vil være fullspekket av hva jeg kaller mine egne nøkler. Nøkler som har hjulpet meg på min reise i livet, for jeg trodde også at jeg hadde mistet lyset hos meg. Kunne jeg få hjelp av disse tror jeg de vil fungere for deg også.

  I løpet av disse to dagene skal vi arbeide med:

  Gruppeaktivering for dagen

  Indre reiser

  Våre tankemønstre

  Gruppehypnoser

  Hvordan Egoet påvirker oss

  Den indre kritikeren og sabotøren

  Hvordan kan vi hjelpe det Indre Barnet

  Alle mine «nøkkelverktøy» til deg

  Dette er litt av det vi skal «arbeide» med og dette kan bli en helg med forhåpentligvis mange nøkler til deg på din vei. Jeg kommer til å lede deg hele helgen og jeg får som regel litt hjelp fra «energiverdenen» under en slike dager. Hvem vet om noe kan komme fra den verdenen til oss også. Under en slik helg jobber jeg mye via den usynlige energiverdenen så jeg kommer til å ha en felles gruppeaktivering på begynnelsen av hver dag. Slik at hele deg skal være så klar som mulig for din reise. Denne helgen passer for alle som har et ønske om å komme seg et skritt videre på sin reise.

  Skulle du ha lyst til å være med ville jeg bli utrolig glad, og jeg vil gjøre mitt ytterste for at du skal gå hjem fylt opp av noe spesielt. Ditt indre lys.

  Påmelding kan du sende til e-post [email protected] eller ta kontakt med meg på telefon 920 30 578 om du skulle ha noen spørsmål.
  Jeg gleder meg til en helg fylt av små og store mirakler.

  Varm hilsen May