Workshop Mine nøkler til deg – Et nytt steg til lyset i deg selv

  0
  3699

  Mer

  mars 11, 2017 til mars 12, 2017 10:00 am - 5:00 pm

  Unity Senter

  Møllergata 23

  Visit Facebook Event

  I løpet av denne helgen vil du kunne lære deg en enkel og fantastisk måte å tilgi andre og ikke minst deg selv på 💕 Du vil også kunne lære deg hvordan tiltrekke deg Mirakler inn i ditt liv. Som din sjel, ditt indre deg ønsker seg. Ikke fra ditt Ego’s ståsted 😊Nye steg som kan skape et nytt sterkere lys i ditt indre.

  Bli med?
  Klar for Mirakler i ditt liv?

  Snart er det klart for ny helg i Oslo 11 – 12 mars hvor jeg deler «godsaker» med deg som har vært til hjelp for meg på livets reise. Det enkle er ofte det beste for oss, les mer i linken under! Jeg har noen plasser igjen om du er klar for nye steg på din «vikle ut» reise i ditt liv ❤

  Har du spørsmål eller ønsker å melde deg på helgen? Skriv til meg på [email protected] 😊
  May

  Du har kanskje alt. Familie du er glad i. Jobb. Et pent hjem. Men, allikevel inne i deg finnes det et savn etter noe mer. Noe du ikke klarer å sette fingeren på. Det kan være lysets kraft i deg selv som du har glemt. Velkommen til en reise med meg for å finne tilbake til dette lysets kraft. Den sanne deg. I disse to dagene vil jeg dele av mine nøkler jeg har brukt på min reise i livet. Lyst til å stå mer stabilt i ditt indre selv?

  Lørdag 11 Mars og Søndag 12 Mars 2017
  Kl 10.00 – 17.00 begge dager
  Pris: kr 2.400,-
  Sted: Unity Senter
  Møllergt 23, Oslo

  14 plasser

  I disse dager møter jeg mange mennesker som kjenner på et dypt savn i seg. Noen har «alt» i livet sitt, mens andre har et dypt savn etter noe der ute som skal fylle dem med kjærlighet til livet. Du vet kanskje ikke engang hva det er du savner. Du kjenner bare på en tom følelse som de ytre tingene ikke kan gi deg. Du har kanskje en drøm om noe annet du har lyst å jobbe med, bruke dine egenskaper på en annen måte. Men, noe stopper deg.

  Sannheten er ofte at selv hvor mye vi oppnår av de ytre ting, så vil ikke det hjelpe oss hvis vi har glemt eller gjemt lyset i vårt indre. Når du ble født kom du inn i livet med et fantastisk skinnende lys i ditt indre. For mange slukner dette lyset fort når vi vokser opp og vi formes av våre opplevelser, omgivelser, omsorgspersoner og samfunnet rundt oss.

  Men du har aldri mistet dette lyset, det er bare gjemt bort i ditt indre. Og den gode nyheten er at du kan finne tilbake til dette igjen.

  Er tiden inne for å begynne å bli mer kjent med hva som ligger bak dette savnet «etter noe mer» i ditt indre? Å kjenne på følelsen av den sanne deg?

  Jeg inviterer deg til nye steg hvor du kan begynne å finne tilbake til den delen av deg, lyset, som du tror du kanskje har mistet. Det er ikke mistet, bare glemt og gjemt bort. Har du vært hos meg på en til en timer tidligere? Intet problem, det kan være mye å hente her for deg også. Av erfaring vet jeg hva en unik gruppeenergi kan gjøre med og for oss.

  Vil du bli med på denne reisen sammen med meg?
  Tilbake til lyset og den egentlige deg?

  Denne helgen vil være fullspekket av hva jeg kaller mine egne nøkler. Nøkler som har hjulpet meg på min vei i livet, for jeg trodde også at jeg hadde mistet lyset hos meg. Kunne jeg få hjelp av disse tror jeg de vil fungere for deg også.

  I løpet av disse to dagene skal vi arbeide med:

  Gruppeaktivering for dagen
  Indre reiser
  Våre tankemønstre
  Gruppehypnoser
  Hvordan Egoet påvirker oss
  Tilgivelsesprosessen Ho’oponopono
  Mirakelsetninger fra Et kurs i Mirakler
  Den indre kritikeren og sabotøren
  Hvordan kan vi hjelpe det Indre Barnet
  Alle mine «nøkkelverktøy» til deg

  Dette er litt av det vi skal «arbeide» med og dette kan bli en helg med forhåpentligvis mange nøkler til deg på din vei. Jeg kommer til å lede deg hele helgen og jeg får som regel litt hjelp fra «energiverdenen». Hvem vet om noe kan komme fra den verdenen til oss også. Jeg kommer til å ha en felles gruppeaktivering på begynnelsen av hver dag. Slik at hele deg skal være så klar som mulig for din reise. Denne helgen passer for alle som har et ønske om å komme seg et skritt videre på sin reise. Jeg har fått utrolig gode tilbakemeldinger på de to første workshopene jeg hadde i høst. På toppen av det hele er det Fullmåne denne helgen!

  Skulle du ha lyst til å være med ville jeg bli utrolig glad, og jeg vil gjøre mitt ytterste for at du skal gå hjem fylt opp av noe spesielt. Ditt indre lys.

  Påmelding kan du sende til e-post [email protected] eller ta kontakt med meg på telefon 920 30 578 om du skulle ha noen spørsmål.

  Jeg gleder meg til en helg fylt av små og store mirakler.

  Varm hilsen May

  Tilbakemeldinger fra deltakere:

  Tuusen takk!!
  Jeg visste ikke helt hva som ventet meg da jeg reiste til Oslo…, men for et påfyll jeg fikk, har ikke fordøyd det helt ennå.
  Det er en opplevelse jeg må få meddele deg; jeg har påvist artrose i venstre tommelfeste (jeg er venstrehendt) og klarer ikke skrive med penn, har smerter bare jeg skal skrive navnet mitt, eller bruke hånden. Så når vi fikk beskjed om å ta med penn og papir tenkte jeg at jeg da bare måtte la være å notere…. Det gledelige er at jeg har sittet og notert i to dager og har ikke kjent en antydning til smerte!! Dette viser bare igjen at det har vært utrolig mye healing i rommet!
  Mette

  Det føles så godt med flere nøkler og flere verktøy. Det betyr mye for mange av oss at du deler på den måten du gjorde i helgen. Det var helt topp og du er bare helt super!
  Kristine

  Det som gjør det så spesielt å være med på kurs med May er at man så tydelig merker hennes ekthet og oppriktige engasjement for deltagere. Med sin unike personlighet skaper hun en trygghet hos alle, noe som er avgjørende for vekst i en gruppe med mennesker som ikke kjenner hverandre.
  Mariana

  Det var fantastisk May!!! Nå er det mye som skal fordøyes og integreres, å ord blir liksom litt fattige. Men en ting er sikkert: gled dere, dere som skal på neste kurs!
  Mona