Workshop «Mine nøkler til deg» Oslo 16-17 September 2017

  0
  4035

  Mer

  september 16, 2017 til september 17, 2017 10:00 am - 5:00 pm

  Unity Senter Møllergt 23, Oslo

  Workshop Mine nøkler til deg – En reise til din sjels indre lys og trygghet
  Oslo 16-17 September 2017
  Påmelding sendes: [email protected]
  14 plasser

  Har du «alt», men føler at noe allikevel mangler i ditt indre? Kan du kjenne ditt sjels lys banke på i en travel hverdag for å komme mer frem og ut? I løpet av denne helgen vil jeg dele med deg alt som har hjulpet meg på min reise og utvikling i livet. Du vil kunne lære deg en fantastisk måte å tilgi andre og ikke minst deg selv på. Du vil også lære deg hvordan tiltrekke Mirakler inn i ditt liv, som din sjel, ditt sanne indre ønsker seg. Ikke fra ditt Ego`s ståsted. Kunne sette fri tankemønstre som ikke gavner deg lenger. Bearbeide den Indre Kritikeren og Sabotøren som ofte hindrer deg i å være deg. Dette kan skape et nytt felt av indre lys og trygghet hos deg. La din sjel huske hvem du er!

  Du har kanskje alt. Familie du er glad i. Jobb. Et pent hjem. Men, allikevel inne i deg finnes det et savn etter noe mer enn det som det ytre ikke klarer å gi deg. Noe du ikke klarer å sette fingeren på. Det kan være sjelens lys, kraft og indre trygghet i deg selv som du har glemt.
  Velkommen til en reise med meg for å finne tilbake til din sjels lys, kraft og indre trygghet. Den sanne deg. I disse to dager vil jeg dele av mine nøkler jeg har brukt på min reise i livet.
  Er tiden inne for å få tilbake hele deg i ditt indre? Bli med!

  Lørdag 16 og Søndag 17 September 2017 Kl 10.00 – 17.00 begge dager Pris: kr 2.400,- Sted: Unity Senter, Møllergt 23, Oslo
  14 plasser

  Jeg møter ofte mange mennesker som kjenner på et stort savn i seg. Noen har «alt» i livet sitt, mens andre har et dypt savn etter noe der ute som skal fylle dem med kjærlighet. Du vet kanskje ikke engang hva det er du savner, men din sjel banker på. Du kjenner kanskje på en tom følelse som de ytre materielle tingene ikke kan gi deg. Du har kanskje en drøm om noe annet du har lyst å jobbe med, bruke dine egenskaper på en annen måte. Men, noe stopper deg.

  Sannheten er ofte at selv hvor mye vi oppnår av de ytre ting, så vil ikke det hjelpe oss hvis vi har glemt eller gjemt vår sjels lys, kraft og trygghet i vårt indre. Når du ble født kom du inn i livet med et fantastisk skinnende lys og trygghet i ditt indre. For mange slukner dette fort når vi vokser opp og vi formes av våre opplevelser, omgivelser, omsorgspersoner og samfunnet rundt oss.
  Men du har aldri mistet dette lyset og trygghet, det er bare gjemt bort i ditt indre. Og den gode nyheten er at du kan finne tilbake til disse igjen.

  Er tiden inne for å begynne å bli mer kjent med hva som ligger bak dette savnet «etter noe mer» i ditt indre? Å kjenne på følelsen av den sanne deg? La din sjel huske hvem den er? Å kunne hvile i et trygt felt i deg selv?

  Jeg inviterer deg til nye steg hvor du kan begynne å finne tilbake til den delen av deg, sjelens lys, tryggheten, som du tror du kanskje har mistet. Det er ikke mistet, bare glemt og gjemt bort. Har du vært hos meg på en til en timer tidligere? Intet problem, det kan være mye å hente her for deg også. Av erfaring vet jeg hva en unik gruppeenergi kan gjøre med og for oss.

  Vil du bli med på denne reisen sammen med meg? Tilbake til sjelens lys, kraft og trygghet i ditt indre og den egentlige deg?
  Denne helgen vil være fullspekket av hva jeg kaller mine egne nøkler. Nøkler som har hjulpet meg på min vei i livet, for jeg trodde også at jeg hadde mistet alt dette hos meg. Kunne jeg få hjelp av disse tror jeg de vil fungere for deg også.

  I løpet av disse to dagene skal vi arbeide med:
  * Gruppeaktivering for dagen
  * Indre reiser
  * Våre tankemønstre
  * Gruppehypnoser
  * Hvordan Egoet påvirker oss
  * Tilgivelsesprosessen Ho’oponopono
  * Mirakelsetninger fra Et kurs i Mirakler
  * Den indre kritikeren og sabotøren
  * Hvordan kan vi hjelpe det Indre Barnet
  * Alle mine «nøkkelverktøy» til deg

  Dette er litt av det vi skal berøre og dette kan bli en helg med forhåpentligvis mange nøkler til deg på din vei. Jeg kommer til å lede deg hele helgen og jeg får som regel hjelp fra «energiverdenen». Hvem vet om noe kan komme fra den verdenen til oss også. Jeg kommer til å ha en felles gruppeaktivering på begynnelsen av hver dag. Slik at hele deg skal være så klar som mulig for din reise. Denne helgen passer for alle som har et ønske om å komme seg et skritt videre på sin reise og indre utvikling. Jeg har fått utrolig gode tilbakemeldinger på tidligere workshoper jeg har hatt.

  Skulle du ha lyst til å være med ville jeg bli utrolig glad, og jeg vil gjøre mitt ytterste for at du skal gå hjem fylt opp av noe spesielt. Ditt indre sjels lys, kraft og trygghet i deg selv.

  Påmelding sendes til e-post [email protected] eller ta kontakt med meg på telefon 920 30 578 om du skulle ha noen spørsmål.
  Jeg gleder meg til en helg fylt av små og store mirakler.

  Varm hilsen May

  Tilbakemeldinger fra deltakere:

  Tuusen takk!!
  Jeg visste ikke helt hva som ventet meg da jeg reiste til Oslo…, men for et påfyll jeg fikk, har ikke fordøyd det helt ennå.

  Det er en opplevelse jeg må få meddele deg; jeg har påvist artrose i venstre tommelfeste (jeg er venstrehendt) og klarer ikke skrive med penn, har smerter bare jeg skal skrive navnet mitt, eller bruke hånden. Så når vi fikk beskjed om å ta med penn og papir tenkte jeg at jeg da bare måtte la være å notere…. Det gledelige er at jeg har sittet og notert i to dager og har ikke kjent en antydning til smerte!! Dette viser bare igjen at det har vært utrolig mye healing i rommet!
  Mette

  Det føles så godt med flere nøkler og flere verktøy. Det betyr mye for mange av oss at du deler på den måten du gjorde i helgen. Det var helt topp og du er bare helt super!
  Kristine

  Det som gjør det så spesielt å være med på kurs med May er at man så tydelig merker hennes ekthet og oppriktige engasjement for deltagere. Med sin unike personlighet skaper hun en trygghet hos alle, noe som er avgjørende for vekst i en gruppe med mennesker som ikke kjenner hverandre.
  Mariana

  Det var fantastisk May!!! Nå er det mye som skal fordøyes og integreres, å ord blir liksom litt fattige. Men en ting er sikkert: gled dere, dere som skal på neste kurs!
  Mona